MY BOOKS ON 


Ati dorit vreodata o viata diferita? In care sa ai mai mult timp la dispozitie,sa-ti schimbi locul de munca, sa te transferi in alte tari sau orase? Daca ai putea schimba modul tau de a actiona, de a trai, de a colabora cu altii ai face-o? Poate vi se pare prea complicat prea greu de realizat. Poate iti repeti mereu, eu nu voi reusi niciodata, nu am destui bani, destul timp, destule capacitati, nu am idei.Daca totul va suna familiar aceasta carte va poate ajuta. Daca santeti in cautarea unei solutii concrete, daca vreti sa va urmati inima, daca nu stiti de unde sa incepeti, aceasta carte va vorbi direct sentimentelor si ratinalitatii voastre, va va indica strada ca sa va urmati visele, va pune la dispozitie instrumente cu ajutorul carora puteti sa realizati viata pe care o doriti.

Adesea suntem atat de ocupati intr-o relatie, in afaceri, intr-un proiect dar fara sa ne intrebam oare de ce facem acest lucru. Totul este de la sine inteles, si atat de obisnuit incat nu vrem sa ne concentram pe anumite aspecte care au intr-adevar nevoie de o reprogramare. Ce ar trebui sa facem ca sa schimbam tot ceea ce nu ne place? Cum am putea sa ne schimbam ca sa putem fii fericiti? Nu exista un raspuns corect sau gresit, exista doar intrebari corecte. Aceasta carte iluminanta are puterea de a ne revela cu adevarat ce este mai bine sau mai bun pentru noi datorita acestei tehnici a intrebarilor. Cu ajutorul acestor intrebari vom reusi sa ne focalizam pe adevaratele noastre dorinte sa ne dizolvam nesiguranta si sa deblocam anumite scheme mentale pe care nici macar nu stim ca le avem. Vei reusi sa descoperi care alegeri si solutii sa iei. 


Multi oameni cred ca nivelul lor de fericire este ceva asupra caruia nu au controlul: un noroc neasteptat sau o stea calauzitoare, dar care poate sa dispara in orice moment. Si totusi nu functioneaza astfel. Fericirea este o capacitate si ca atare o putem invata. Putem invata sa fim fericiti indiferent de ceea ce se intampla. Iar odata ce am atins fericirea, mentinerea ei este doar rezultatul unui angajament si efort personal. Cum sa abordam teama si frustrarea? Cum sa gasim bunastarea? Cum sa faci pace cu trecutul? Cum sa te ridici dupa esecurile din viata? Cum sa alegeti fericirea? Cum sa creati relatiile de care aeti nevoie? Cum sa gasiti timp? Cum sa traiesti o viata plina de sens, si cum sa dezvolti capacitatile, puterea si curajul de a da vietii noastre o directie care exprima acest semnificat in toate aspectele sale, de la locul de munca la timpul liber, la modul in care ne raportam cu ceilalti? Acestea sunt intrebarile pe care cartea Merit ce-i mai bun le trateaza. 40 de lectii pentru a ne regasi pe noi insine ca sa traim o viata fericita.

CEL MAI BUN PRIETEN AL TAU "Ce iti poti dori mai mult, decat sa ai pe cineva cu care sa poti vorbi ca si cu tine insuti?" - Cicero Nu sunt o carte, sunt un Jurnal, un Smart Jurnal. Sunt indrumatorul tau in drumul pe care vrei sa-l faci catre Succes si Fericire. Sunt metode si exercitii puternice care le poti gasi doar participand la cursuri de dezvoltare personala. Sunt cel mai bun Coach al tau, sunt cel mai bun prieten.




Este autoarea de bestseller, ea a ajutat mii de oameni să trăiască mai bine. Printre operele sale, cărțile O viață diferita, Merit ce-i mai bun, Eliberează-ţi viața ,Puterea Intrebarilor. De aproape 20 de ani predă cursuri și conferințe, pentru persoane fizice și companii din Europa și Asia și în 2008 a fondat metoda O VITĂ DIFERITA® . Lucia are un doctorat în psihologie și consiliere, o licență în PsychoAntropology și este un membru al Asociaţiei Americane de Psihologie. Este MTS de firewalking, Trainer NLP și neuro-Semantica (ISNS SUA), Coach certificată (ACMC SUA), Master Trainer de breathwork, şi este coordonatorul european al Mișcării de Labyrinth Veriditas. Este profesorul profesorilor pentru metoda Louise Hay în Italia, în Elveția italiană și Thailanda și a fost adesea numita de către mass-media "italiana Louise Hay". Este, co-fondator BlessYou şi co-director al școlii de NLP şi Coaching LUCE® Universitatea Liberă de Creștere Evolutivă al Institutul Italian de neuro-Semantica. Este în mod constant solicitată de grupuri și societăți datorită seminariilor sale puternice și cunoscute pentru claritatea, sinceritatea și inspirația activităţii sale extraordinare.

 • Heal Your Life® – Louise Hay
 • Fire Walking
 • O Viata Diferita®
 • Public speaking
 • Puterea comunicarii
 • Labirintul
 • Luce® Universitate
 • Respiratia: Curs de respiratie
 • PNL curs – Acceseaza Geniul tau Personal
 • Calatoria: Spiritualitate, Vitalitate, Bunastare®
 • Formator Profesori Certificati Louise Hay
 • Cursul Facilitatori O viata diferita
 • Trezeste puterea ta Feminina

ABOUT GABRIELA

MA NUMESC GABRIELA IMI PLACE WEB MARKETING-UL SI AM O MARE PASIUNE PENTRU DEZVOLTAREA PERSONALĂ ȘI SPIRITUALĂ. IMI PLACE SA-MI TRAIESC VIATA DEZVOLTAND PASIUNILE MELE SI SA LE PUBLIC PE WEB PENTRU A LE ÎMPĂRTĂȘI CU TINE.

“Toate puterile universului sunt deja in voi. Sunteti voi cei care v-ati acoperit ochii cu mâinile. Va plangeti de întuneric. Fii conștient de faptul că în jurul tău nu exista întuneric. Luați-va mâinile de la ochii și veti vedea lumina, care este prezenta de o eternitate. “(Swami Vivekananda)

Sale

Unavailable

Sold Out